آموزش استفاده از شامپو فرش
25 مرداد 1401, 19:04 Carpet Washing وبلاگفرش ها معمولا جزو وسیله هایی می باشند که بیشتر در معرض آلودگی قرار می گیرند و معمولا دچار گرد و غبار می شوند و تمیز کردن و شستن آن ها اهمیت زیادی دارد و به روش های مختلفی انجام می شود و استفاده از شامپو فرش ها یکی از روش های تمیز کردن فرش های دستبافت و ماشینی می باشد، برای استفاده از شامپو برای تمیز کردن ها فرش ها لازم است نکاتی را بدانید و هنگام استفاده از شامپو فرش ها آن ها را رعایت کنید . اولین و بهترین مواد شوینده برای شست و شوی فرش ها، چه در منزل و چه در قالیشویی ها استفاده از شامپو فرش می باشد، استفاده از شامپو فرش ها یکی از ساده ترین روش ها با ماندگاری تمیزی بالا می باشد، که بسیار مقرون به صرفه نیز می باشد، حتی بهترین و مرغوب ترین شامپو فرش ها نیز از قیمت مناسبی برخوردار هستند. در ادامه این مقاله همراه قالیشویی همشهری ایرانیان باشید تا با انواع شامپو فرش و مزایا و معایب استفاده از آن و آموزش استفاده از شامپو فرش آشنا شوید.
ویژگی شامپو فرش
شامپو فرش یک ماده شوینده قوی و با کیفیت می باشد، که برای شستن مبل ها و فرش ها از آن ها استفاده می شود، این ماده شوینده دارای ویژگی هایی مانند از بین بردن لکه های روغن، جوهر، رنگ، چای و ... می باشد و باعث تغییر رنگ در فرش ها نمی شود و به به بتفت و الیاف فرش هیچگونه آسیبی وارد نمی کند، معمولا اکثر شامپو فرش ها دارای خاصیت نرم کنندگی می باشند که بعد از استفاده الیاف فرش خشک و زبر نمی شوند، این محصول فوق العاده با داشتم این ویژگی ها سبب تمیزی بدون آسیب رسیدن به فرش ها می شود و در سریع ترین زمان و آسان ترین روش کثیفی های فرش، مبل، موکت و ... را از بین می برد.
کاربرد شامپو فرش
شاید به دلیل اسم این محصول؛ احساس کنید که از شامپو فرش ها تنها برای شست و شوی فرش ها استفاده می شود و کاربرد دیگری ندارند، اما شامپو فرش ها درای کاربرد های دیگری می باشند که ممکن است از آن ها بی خبر باشید که عبارتد از
- مبلمان : معمولا برای تمیز کردن سطح مبلمان و زدودن لکه ها و آلودگی ها از شامپو فرش استفاده می شود، مقداری از شامپو فرش را روی قسمتی از پارچه مبلمان تست کنید و اگر آسیبی به بافت پارچه وارد نشد، دیگر قسمت ها را نیز تمیز کنید.
- تشک، پتو و پرده : درست است که هنگام کثیفی این وسیله ها حتما باید آن ها شست و شو داد، اما در برخی منازل که فرزند کوچکتری دارند، به سرعت این وسیله ها دچار لکه و کثیفی می شوند که با استفاده از شامپو فرش هم می توانید لکه و کثیفی ها را از بین ببرید و هم در زمان خود صرفه جویی کنید.
- تودوزی ماشین : یکی دیگر از کاربرد های شامپو فرش، تمیز کردن روکش و تودوزی های صندلی ماشین می باشد.
چگونه فرش ها را شامپو فرش بکشید
درست است که استفاده از شامپو فرش ها یکی از راه ترین و کاربردی ترین روش برای شست و شوی فرش ها می باشد، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که از این محصول کاملا اصولی استفاده کنید تا فرش شما دچار خرابی و یا پوسیدگی نشود.
- در اولین مرحله فرش ها را جارو کنید تا گرد و خاک های سطح فرش کاملا از بین روند، بهتر است این کار را دو بار انجام دهید.
- قسمت راهنمایمصرف شامپو فرش را مطالعه کنید و به نسبت مناسب شامپو فرش را با آب مخلوط کنید، توجه داشته باشید که بیشتر از میزان استاندار شامپو فرش اضافه نکنید، زیرا در این صورت کف فرش به سختی از بین می رود.
- از قسمت انتهایی فرش شروع به کشیدن شامپو فرش کنید، تا در حین انجام کار مجبور نشوید که روی فرش راه بروید.
- یک اسفنج و یا پارچه نرم را برای این کار انتخاب کنید.
- اسفنج را به مخلوط شامپو فرش بزنید و در جهت خواب فرش به آرامی روی فرش بکشید.
- به مدت نیم ساعت شامپو فرش روی فرش باقی بماند تا کثیفی ها و آلودگی های فرش را به خود جذب کند.
- به وسیله یک پارچه نم دار کف فرش را تمیز کنید.
- حدود نیم ساعت بعد سطح فرش را جاروبرقی بکشید.
- پنجره ها و یا سیستم تهویه را روشن کنید تا سریعتر فرش ها خشک شوند.
برای شستن فرش ها به وسیله شامپو فرش نیز به همین ترتیب عمل کنید و در ابتدا فرش ها را جارو کنید تا گرد و خاک فرش ها از بین بروند تا هنگام شستن فرش ها به خورد فرش نروند و فرش دچار کدری شود، شامپو فرش را با آب به میزانی مخلوط کنید که کف کنید و سپس به وسیله یک فرچه نرم روی سطح فرش بکشید و پس از تمام شدن فرش را آبکشی کنید و در محیط مناسب پهن کنید تا خشک شود.
نحوه شستن مبل با شامپو فرش
- در ابتدا مبلمان را کاملا جارو کنید تا گرد و خاک مبلمان از بین برود تا هنگام استفاده از شامپو فرش چرک تاب مشود.
- شامپو فرش را با توجه به دستور نحوه مصرف ترکیب کنید.
- به وسیله یک پارچه نرم و تمیز کثیفی ها و آلودگی های مبلمان را پاک کنید.
- به وسیله یک پارچه نم دار تمیز کف را از سطح مبلمان پاک کنید.
- مبل ها را در قسمتی از منزل قرار دهید که سریع تر خشک شوند، زیرا اگر بیش از اندازه خیس شوند و دیر خشک ممکن است دچار بوی نامطبوعی بشوند.